EFEKTNO IZDANJE

Sarah Jessica Parker ne krije očaranost baršunom, a zna i kako ga nositi

15.11.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Uloga spisateljice Carrie Bradshaw i najveće obožavateljice cipela s potpisom Manola Blahnika obilježila je karijeru Sarah Jessice Parker, a svoju ljubav prema modi pretvorila je u vlastiti brend, sa linijom obuće kakvu se ne bi posramila nositi ni glavna junakinja 'Seksa i grada'

Obuća statement izgleda dominira ponudom brenda SJP by Sarah Jessica Parker. Zvijezda 'Seksa i grada' ovih dana predstavila je novu kolekciju u New Yorku, stvorenu u suradnji s dizajnericom nakita Lele Sadoughi.

Kao i na dobrotvornom događanju Manhattan Theatre Cluba u New Yorku, na predstavljanju spomenute kolekcije plijenila je pozornost u laskavoj haljini stvorenoj od mekanog baršuna.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Bennett Raglin / Getty images / Profimedia

Ovoga puta njezin odabir činio je model ljubičaste boje, s pripijenim gornjim i raskošnim donjim dijelom, naglasivši ga bijelim kaputom na dvoredno kopčanje i neodoljivim sandalama na točkice s detaljem mašne.

U ormarima svjetskih fashionistica i dama iz svijeta slavnih, haljine od baršuna su se posve udomaćile. Velik dio njihova šarma i popularnosti leži u eleganciji, ali prije svega svestranosti i beskonačnim mogućnostima stiliziranja.

Ukratko, pogotovo onih dana, kada ste u žurbi ili nemate volje (ili želje) posvetiti se odabiru posebnog looka, uvijek možete računati na baršunastu haljinu koja za minimalan trud rezultira maksimalnim učinkom, kako je još jednom dokazala zvijezda 'Seksa i grada'.