POPUT CARRIE

U haljini koja odiše luksuzom Sarah Jessica Parker ukrala je svu pozornost

14.11.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Mekani baršun ove sezone najpoželjniji je u formi haljina, a zna to i zvijezda 'Seksa i grada' te je ovaj materijal, osim haljinom, istaknula cipelama statement izgleda

Nakon što je zbog 'nepredviđenih okolnosti' bila primorana odbiti voditeljski angažman na novoj dodjeli nagrada Vijeća dizajnera Amerike, Sarah Jessica Parker ovog ponedjeljka uveličala je dobrotvornu manifestaciju Manhattan Theatre Cluba u New Yorku.

Zvijezda 'Seksa i grada' plijenila je elegancijom u dvobojnoj haljini midi dužine, stvorenoj od baršuna luksuznog izgleda.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nošenjem haljine od ovog mekog materijala, 58-godišnja Parker istaknula je veliki trend sezone, što potvrđuju brojne kolekcije vodećih brendova u svijetu mode.

Poput spisateljice Carrie Bradshaw, koju godinama utjelovljuje u seriji 'Seks i grad', a danas spin-off projektu 'I tek tako...', baršunastu haljinu vješto je stilizirala komadima statement izgleda, poput crne torbe s metalnim remenom ukrašene presijavaućim metalnim pločicama.

Midi dužina haljine otkrila je podjednako glamurozne cipele od crnog baršuna s detaljem presijavajuće mašne boje fuksije, a koje su dio kolekcije njezina brenda obuće SJP by Sarah Jessica Parker.

Kada želite biti besprijekorni, ali ste u nedoumici koju haljinu odjenuti, tu je uvijek model od baršuna koji će u tren oka riješiti situaciju, o čemu dovoljno svjedoči izdanje 58-godišnje zvijezde 'Seksa i grada'.