STIGLA JE UNUČICA

Čuvao je za sebe: Momčilo Bajagić Bajaga više je od mjesec dana krio sretne vijesti

12.02.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Za samo nekoliko dana proslavit će 62. rođendan, a sada se doznalo kako je još u prosincu legenda regionalne glazbe, Momčilo Bajagić Bajaga, postao djed djevojčice Sare

Iako se malena Sara rodila još 27. prosinca sad već prošle godine, ponosni djed Momčilo Bajagić Bajaga tu je vijest krio od javnosti. Malenu djevojčicu rodila je supruga Bajaginog sina Marka, a sretnu je vijest potvrdio za Novosti.

'Imam lijepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam postao deda, nego, jednostavno, izbjegavam pričati o privatnom životu', izjavio je Bajaga koji o svojoj obitelji nerado priča. Poznato je da je od 1989. godine u braku s Emilijom Bajagić s kojom je dobio sina Marka i kćer Anđelu.

'Marko i Anđela su najveći kritičari moga rada, ali uvijek su pozitivni. Oboje vole slušati moju glazbu, iako primjećujem da su krajnje subjektivni kad procjenjuju moje pjesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom sviđa ono što radim. Tako kažu', izjavio je svojedobno Bajaga.

  • +3
Momčilo Bajagić Bajaga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Inače, Bajaga će s Dino Jelusićem, Gibonnijem i Nenom Belanom nastupiti 26. ožujka u zagrebačkoj Areni na koncertu u čast pokojnog Akija Rahimovskog.