TWITTER OBRAČUN

Sin Donalda Trumpa zaprijetio glumici: 'Vaš razgovor bi završio drugačije'

15.12.2017 u 22:21

Bionic
Reading

Poznata kao velika mrziteljica lika i djela Donalda Trumpa, 27- godišnja glumica Jennifer Lawrence posljednjom je izjavom na račun američkog predsjednika dobila odgovor kakvom se nije nadala

Poput mnogobrojnih holivudskih kolega, Jennifer Lawrence iskazala je jasan stav o Donaldu Trumpu svojedobno izjavivši ukoliko postane američki predsjednik da će to biti 'kraj svijeta'.

Kad je napokon to i postao, slavna glumica na tome nije stala povezujući ga s uraganima koji su zahvatili Ameriku ranije ove godine nazivajući ih 'bijesom i gnjevom majke prirode' zbog Donaldova predsjedanja državom.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga tjedna oskarovka se neočekivano suočila s Donaldovim sinom, 39- godišnjim poduzetnikom Donaldom Trumpom Jr.  uslijed komentara o njegovom ocu koji je Jennifer izrekla u intervjuu sa slavnom Oprah Winfrey.

U razgovoru s njom, 27- godišnja glumica objasnila je kako ju je Trumpovo predsjedanje Amerikom navelo da postane politički angažiranija, a njezina strast za politikom je, kako sama kaže, postala 'neka vrsta opsesije'.

  • +9
Melania i Donald Trump na balu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam jako dobar govor, a završio bi s čašom martinija na njegovoj faci', odgovorila je popularna J-Law na pitanje Oprah što bi napravila kad bi se uživo susrela s američkim predsjednikom.

Poput mnogih glumičinih uvreda na račun predsjednika i posljednja u nizu očekivano je postala viralan hit na društvenim mrežama, a o svemu se oglasio Donaldov sin odgovorivši glumici na način koji su mnogi shvatili kao prijetnju.

'U pravu si. Razgovor bi sigurno završio sa seksualnom uvredom tvog oca', nadovezala se američka songwriterica Diane Warren poput mnogih osuđujući komentar Donaldovog sina.