iskreno priznala

Jennifer Lawrence o vezi s 22 godine starijim redateljem: 'Shvatila sam da to nije zdravo'

29.11.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Iako se nagađalo da je ljubav između slavne glumice Jennifer Lawrence i 22 godine starijeg redatelja Darrena Aronofskog pukla zbog velike dobne razlike, holivudska ljepotica u svom je zadnjem intervjuu otkrila pravi razlog prekida jednogodišnje romanse

Prošle godine u rujnu, tijekom snimanja aktualnog kino hita 'Majka', oskarovka Jennifer Lawrence zbližila se s redateljem Darrenom Aronofskyjem, s kojim je nedugo nakon toga započela ljubavnu vezu. 

Iako nisu previše govorili o svojoj intimi, par je na javnim događanjima te prilikom predstavljanja zajedničkog filma izgledao jako sretno. 

Međutim, godinu dana nakon, lijepa oskarovka i 22 godine stariji Darren prekinuli su svoju vezu, a mnogi su nagađali da joj je presudila velika razlika u godinama. 

No, za vezu slavnog para zapravo je bio koban projekt koji ih je prvotno i spojio, psihološki triler 'Majka'.  Tijekom svog posljednjeg intervjua u emisiji 'Actors on Actors', u kojoj se u voditeljskoj ulozi našao glumac Adam Sandler, Jennifer je progovorila o najvećem problemu koji je imala sa, sad već bivšim, dečkom te što je presudilo njihovoj ljubavnoj priči. 

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Hodati s redateljem je ipak malo drugačije, pogotovo iz pozicije glumice. Osim toga bili smo uvijek zajedno tijekom predstavljanja filma. Tako bi se nakon napornog dana tijekom premijera vratili u hotel i zadnja stvar o kojoj sam tada htjela razgovarati ili razmišljati je bio film. No, on je samo o tome htio razgovarati. Shvatila sam da je  to njegov projekt i doživljava ga poput djeteta. On ga je napisao, zamislio, uredio i usmjerio te sam zbog toga zaista pokušavala biti velika potpora, ali istovremeno molila sam Boga da barem jednu sekundu ne mislim o 'Majci', iskreno je rekla 27-godišnjakinja te dodala kako Darren očito nije primijetio koliko pretjeruje.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'On bi svejedno nastavio o istoj temi. Počeo bi čitati recenzije. Nakon nekog vremena shvatila sam da to nije zdravo i da ne mogu više tako dalje', kazala je u nastavku lijepa glumica.

Prije veze sa slavnim redateljem, Lawrence je bila u vezi s britanskim glumcem Nicholasom Houltonom te frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom.