raznježila se

Minea otkrila tko u njoj budi posebne osjećaje

24.05.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea posljednjih mjeseci ima vrlo dinamičan dnevni tempo. Osim gustog rasporeda zbog snimanja IN magazina Nove TV, nekih novih projekata na kojima radi te novih glazbenih iznenađenja koja sprema svojoj publici, u rijetkim trenucima odmora voli boraviti u prirodi. Jedna od omiljenih metoda opuštanja joj je i vrijeme provedeno sa životinjama

'Posjetila sam jahalište Almina potkovica, gdje se može naučiti jahati, sedlati i uzdati konja, a imaju i terapijsko i rekreacijsko jahanje. Budući da sam oduvijek bila velika ljubiteljica životinja, svako vrijeme provedeno s njima za mene je dragocjeno i opuštajuće', ispričala je za tportal Minea.

Iako ima problema s orijentacijom i visinom, jahanje joj ne predstavlja problem.

'Konji mi nekako ulijevaju povjerenje pa nemam strah jahati. Nisam to puno puta imala priliku činiti, no jahanje konja za mene je predivan osjećaj. Ne mogu reći da mi je on omiljena životinja jer ih zaista volim sve. Razveselim se i rastopim kad vidim ježeka, pticu, mačku... Životinje u meni bude posebne osjećaje i sve bih ih najradije udomila. Ali konj je definitivno jedna od životinja koje bih htjela jednog dana imati u svom zoološkom vrtu', kroz smijeh kaže pjevačica i voditeljica.

Čista ljubav ❤🐎🐴 #terapijskojahanje #alminapotkovica #razonoda

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on