što se događa?

Simpatični Jake iz serije 'Dva i pol muškarca' danas izgleda neprepoznatljivo

26.05.2023 u 19:32

Bionic
Reading

Dječak Jake mnogima je najsimpatičniji lik serije 'Dva i pol muškarca', a najvjerniji obožavatelji mogli su gledati njegovo odrastanje kroz čak deset sezona. Iz serije je izašao zbog vjere, a njegovo nedavno pojavljivanje mnoge je šokiralo jer više ne liči na sebe

Glumac Angus T. Jones koji je najpoznatiji po ulozi dječaka Jakea u sitcomu 'Dva i pol muškarca' posve se povukao iz javnosti. Tijekom svoje karijere glumio je manje uloge u 16 naslova, no godine 2016. odlučio je napustiti svijet glume i posvetiti se skromnijem načinu života u vjeri. Ne viđamo ga često, no paparazzi su ga snimili prije par dana te plasirali fotografije koje su šokirale svijet.

Nekoć najbolje plaćeni dječji glumac koji je po epizodi zarađivao 350 000 dolara, danas živi posve drugačijim životom. Pamtimo ga kao bucmastog dječaka koji je s vremenom izrastao u duhovitog tinejdžera, no glumac je danas daleko od toga.

29-godišnjaka su ulovili u šetnji Los Angelesu, a izgledao je poprilično mrzovoljno. Uzgojio je dugačku bradu koja izgleda pomalo neuredno, a teško je i ne primijetiti višak kilograma. Odjeven u široku svijetlosivu majicu kratkih rukava i tamnosive kratke hlače bivši je glumac jako iznenadio obožavatelje kultne serije.

  • +2
Angus T. Jones Izvor: Profimedia / Autor: - / Coleman-Rayner / Profimedia

Jones je prije 11 godina objavio svima da je pronašao utočište u vjeri, a seriju koja ga je proslavila prozvao je za promoviranje promiskuitetnog načina života. Pozvao je sve na bojkotiranje serije te na razmišljanje o negativnim učincima koje televizija i takve serije ostavljaju na čovjekov mozak.

Međutim, 2016. je za People rekao da se udaljio od religije te danas živi u privatnosti svog doma kupljenog zarađenim novcem od serije kojoj je zamjerio toliko toga.

MOŽDA NISTE PRIMiJETILI

Jeste li znali da su ove zvijezde u filmovima i serijama glumile sa svojom djecom?

Pogledaj galeriju