Nitko nije imun na izolaciju

Sharon Stone otkrila što radi u karanteni u koju poziva i druge, a među komentarima se našao i jedan naše sportske novinarke

16.03.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Kako bi se zaustavilo širenje koronavirusa, diljem svijeta građani se samoizoliraju pa tako i slavni koji su na društvenim mrežama podijeli svoje iskustvo i otkrili kako krate vrijeme. Među njima je i Sharon Stone

Za Anthony Hopkinsa, Lucy Liu, James Franco samo su neki od glumaca koji su već pokazali svoje slikarsko umjeće, a svoju darovitos dok se nalazi u karanteni pokazala je i Sharon Stone. Glumica svjetski poznata po svojoj ulozi Catherine Tramell u filmu 'Sirove strasti' bez šminke, s naočalama na nosu, otkrila je kako slika te ono što je naslikala zahvaljujući prijateljici koja joj je za rođendan poklonila boje.

Glumica se ranije video pozivom obratila svojim fanovima oko ozbiljnosti krize zbog koronavirusa, rekla im zašto je dobro ostati kući s obitelji i savjetovala da se bave jogom, kuhanjem ili gledanju dobrih televizijskog programa. Među brojnim komentarima je i onaj naše sportske novinarke Mirte Šurjak koja joj Sharon Stone poručila: 'Vi ste poput Božjeg glasa čovječanstvu'.

View this post on Instagram

Sharon

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon je 10. ožujka proslavila 62. godine. Iako je njezin talent neosporan, zbog golišavih filmskih scena, oduvijek je prati imidž fatalne zavodnice. Poznata je i po ulogama u filmovima 'Casino', 'The Mighty', 'The Muse', 'Silver', 'The Specialist', 'Catwoman' te brojnim drugima.

Jedna je od rijetkih žena u Hollywoodu koja se može pohvaliti činjenicom da ne pribjegava estetskim zahvatima toliko da ju dovedu do neprepoznatljivosti. Više puta je izjavila da odlično izgleda jer pazi na zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu.

View this post on Instagram

Birthday party. • ♥️

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on