NIJE SE OSTVARILO

Shakira je vjerovala da će s Piqueom biti ‘dok ih smrt ne rastavi'

22.09.2023 u 12:47

Bionic
Reading

Ljubavna priča Shakire i Gerarda Piquea za mnoge njihove obožavatelje bila je prekrasna, a mnogi su bili uvjereni kako ih ništa neće razdvojiti. To se ipak dogodilo, a svakodnevno u medije stižu nove zanimljivosti nastale u njihova četiri zida, u doba najveće ljubavi

Prije negoli je doznala kako joj je životni partner nevjeran, Shakira je bila uvjerena kako je on onaj pravi, kako je on osoba s kojom će biti do kraja života. No, sve se promijenilo kada je doznala da Gerard Pique 'sa strane' ima druge djevojke, pa je u lipnju 2022. odlučila krenuti dalje sama.

O svojoj 11 godina dugoj vezi, u kojoj su dobili i dvojicu sinova - 10-godišnjeg Milana i osmogodišnjeg Sashu - kolumbijska pjevačica progovorila je u novom intervjuu za Billboard.

'Na prvom su mi mjestu bili dom i moja obitelj. Vjerovala sam u onu 'dok nas smrt ne rastavi'. Vjerovala sam u taj san i imala sam taj san za sebe, za svoju djecu', rekla je Shakira dodavši kako se nadala da će imati ljubav kakvu su imali njezini roditelji, koji su zajedno već 50 godina.

  • +4
Shakira sa sinovima u Kolumbiji Izvor: Profimedia / Autor: Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Oni se vole kao prvog dana. Njihova je ljubav jedinstvena i neponovljiva. Tako da znam da je takvo što moguće. Oni su mi oduvijek bili uzor i to sam željela za sebe i svoju djecu, no nije se dogodilo.'

Pričajući o svojoj vezi s Piqueom, 46-godišnja pjevačica priznala je kako je svoju glazbenu karijeru stavila po strani dok je s nogometašem živjela u Španjolskoj.

'Posvetila sam se njemu, našoj obitelji. Bilo mi je teško fokusirati se na svoju profesionalnu karijeru dok sam živjela u Barceloni. Jednostavno nisam mogla ostaviti djecu i otići pjevati daleko do kuće. Bilo je teško održavati taj ritam.'

NOVA VEZA ILI?

Shakira snimljena sa sinovima, ali i tajanstvenim muškarcem

Pogledaj galeriju

Sada kada je ponovno sama, glazba joj je ponovno u fokusu, a ona je odavno u studiju i radi planove o turneji u 2024. godini. 

Preseljenje u Miami dobro je došlo i njezinim sinovima, koji su napokon mogli odahnuti od paparazza koji su ih pratili u stopu i čekali ispred ulaznih vrata kuće u Barceloni.

'Ovdje su samo djeca, kao i sva druga, uživaju u svom odrastanju i s prijateljima.'