VELIKA HUMANITARKA

Svađe s Piqueom je ostavila po strani: Shakira odvela preslatke sinove u rodni grad

18.09.2023 u 09:04

  • +4

Shakira sa sinovima u Kolumbiji

Izvor: Profimedia / Autor: Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Stanovnici Barranquille nisu krili svoje oduševljenje time što se u grad vratila njihova najveća zvijezda koja je izgradila svjetsku karijeru. Riječ je naravno o Shakiri, a koja je u rodni grad stigla sa sinovima Milanom i Sashom

Godinama su željno iščekivali njezin povratak u rodnu Barranquillu, a sada su stanovnici tog kolumbijskog grada širom raširenih ruku dočekali Shakiru, pjevačicu koja je tijekom vikenda imala i humanitarni angažman.

45-godišnja Shakira s devetogodišnjim Milanom i dvije godine mlađim Sashom stigla je u jednu od tamošnjih škola za siromašnu djecu, a obožavatelji su je uzbuđeni dočekali ispred nje, pozdravljajući je ovacijama.

Kolumbijska senzacija, koja je davnih dana postigla svjetsku slavu, izgledala je chic u pripijenom zelenom topu, uz koji su savršeno pasale široke cargo hlače i bijele tenisice na platformu.

NOVA VEZA ILI?

Shakira snimljena sa sinovima, ali i tajanstvenim muškarcem

Pogledaj galeriju

Domaćini su je sa sinovima proveli kroz školu, pokazujući što se gdje nalazi i što sve nude siromašnoj djeci Barranquille. Je li Shakira donirala i novac, za sada nije poznato, no njezin će posjet zasigurno pokrenuti lavinu pomoći.

Njezin povratak u domovinu stigao je u trenutku izlaska njezinog novog singla, za koji je ovoga puta inspiraciju navodno pronašla u nadimku 'šefica', kako su je mnogi zvali tijekom njezine veze s Gerardom Piqueom, smatrajući da ima dominantan odnos nad proslavljenim nogometašem.