rijetko pojavljivanje

Shakira na dodjelu nagrada stigla s preslatkom pratnjom - uz nju su bili sinovi Milan i Sasha

13.09.2023 u 13:32

  • +2

Shakira sa sinovima

Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Iako nisu često u javnosti te ih poznati roditelji ne izlažu puno, ovaj put Shakira je napravila iznimku i na dodjelu MTV nagrada povela svoje sinove Milana i Sashu. Dječaci su stigli u jednakim outfitima, a osmijesi na njihovim licima pokazali su koliko su sretni da su tu večer podijelili s majkom

Iako Shakira i Gerard Pique u zadnjoj godini vrlo često pune medijski prostor svojim prepucavanjima, složni su u odluci da će svoje sinove čuvati od pretjeranog medijskog izlaganja. Dječaci su vrlo rijetko u medijima, a pojavljuju se isključivo na događanjima koja su bitna njihovim roditeljima ili zanimljiva iz dječje perspektive.

Desetogodišnji Milan i osmogodišnji Sasha bili su majčina pratnja na dodjeli 'MTV Video Music Awards' u Prudential Centru u New Jerseyju, a obiteljski izlazak godio je obitelji koja se smiješila za kamere. Dirljiv prizor pjevačice koja je ovu važnu prigodu podijelila sa svojom djecom nedvojbeno je bio jedan od vrhunaca večeri.

Noć je bila posebno značajna za Shakiru, a činjenica da su ju sinovi vidjeli kako preuzima vrijednu nagradu sigurno je cijeloj stvari dala i dodatnu težinu. Tijekom večeri dodijeljena joj je nagrada Video Vanguard, što je bila prekretnica jer je postala prva južnoamerička umjetnica kojoj je pripala ova prestižna čast.

Te se večeri Shakira prvi put vratila na pozornicu MTV-a nakon dvadeset godina, a za tu je svečanost odjenula elegantnu haljinu prekrivenu šljokicama luksuznog brenda Versace. Posebno je dojmljivo što su Milan i Sasha također bili odjeveni u cool trenirke s prepoznatljivim Versace detaljima.

Večer u New Jerseyju bila je uistinu velika za svijet glazbe jer je publika mogla uživati u brojnim izvedbama popularnih pjevača, a okupila su se i neka lica koja već dugo nismo vidjeli. Publika je poludjela kada je na pozornicu izašao boy band NSYNC, a večer je svojim dolaskom uveličala i Nelly Furtado koja je više godina izbivala s glazbene scene.

  • +3
Nelly Furtado Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia