U ČEŠKOJ

Shakira i Pique prvi put nakon potvrde prekida zajedno u javnosti

07.06.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Nakon što su svijet šokirali svojim prekidom, nakon 11 godina naoko skladne veze, tijekom koje su dobili i dvojicu sinova, Shakira i Gerard Pique sada su se prvi puta pojavili zajedno nakon objave i to u Češkoj, gdje je njihov sin Milan igrao utakmice

Zbog starijeg sina, devetogodišnjeg Milana, Shakira i Gerard Pique odlučili su ostaviti po strani svoje nesuglasice, kao i bolan prekid na 11 godina, te su zajedno bodrili mališana na bejzbol turniru koji se održavao u Češkoj.

Kako piše španjolski El Periodico, upravo zbog Milana, ali i sedmogodišnjeg Sashe, 45-godišnja kolumbijska pjevačica i 10 godina mlađi nogometaš pokušavaju ostati u dobrim odnosima, unatoč svemu što se izdogađalo.

I dok je Shakira bila ushićena zbog turnira i utakmice, fotografirajući se s obožavateljima i glasno navijajući, Pique se držao po strani. Shakira inače nije do sada propustila niti jednu utakmicu starijeg sina, te sa cijelim timom putuje po turnirima.

Zanimljivo je da Milan nije krenuo očevim stopama, i odabrao nogomet, već se odlučio za bejzbol te je danas član juniorske momčadi iz Katalonije.

  • +6
Gerard Pique i Shakira Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA

Inače, o prekidu Shakire i Gerarda Piquea počelo se šuškati prije nekoliko tjedana, a navodno su već i živjeli odvojeno i to nakon što je pjevačica, kada je doznala da ju je nogometaš prevario, izbacila iz obiteljskog doma Piquea.