službeno je

Prekinuli su Shakira i Gerard Pique, navodno zbog prijevare koju mu nije mogla oprostiti

04.06.2022 u 14:07

Bionic
Reading

Par je bio zajedno od 2011. godine, a pjevačica i nogometaš su se upoznali na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikada nisu ozakonili brak, ali su u vezi dobili dvojicu sinova - Milana (9) i Sashu (7)

Pjevačica Shakira potvrdila je prekid s nogometašem Gerardom Piqueom.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju", rekla je pjevačica, a prenose strani mediji.

Podsjetimo, par je bio zajedno od 2011. godine, a pjevačica i nogometaš su se poznali na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikada nisu ozakonili brak, ali su u vezi dobili dvojicu sinova - Milana (9) i Sashu (7).

Priče o problemima u njihovoj vezi, koje traju već dugo, dobile su svoj nastavak kada se doznalo da je slavni nogometaš iselio iz obiteljskog doma i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije negoli je prohodao sa Shakirom.

El Periodico je tada izvijestio kako je nekoliko susjeda u zgradi vidjelo Piquea kako ulazi i izlazi iz svog momačkog stana i to više puta tijekom prošlog tjedna. Navodno je viđen i u noćnim izlascima s prijateljem Riquijem Puigom.

Isti medij također tvrdi kako je glavni razlog prekida činjenica da je kolumbijska pjevačica ulovila nogometaša u krevetu s drugom ženom, a to mu očito nije mogla oprostiti.

Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Pjevačica je potvrdila i da seli iz zemlje. Kako piše španjolski časopis Informalia, a prenosi Marca, Shakira želi napustiti Barcelonu.

"Pjevačica ne želi nastaviti živjeti u Barceloni. Ovdje nema prijatelja ni obitelji, osim Piqueovih, a iz porezne ju već godinama progone. Namjerava se preseliti i smjestiti u drugoj zemlji, sa svojom djecom, naravno", pojasnili su iz časopisa.

Već su započeli proces rastave u Barceloni, a čini se da će najveći problem bit će riješiti skrbništvo nad sinovima Milanom (9) i Sashom (7)