prekid o kojem svi govore

Tulumario je do jutra, a onda ga je uhvatila s hostesom u krevetu: Španjolski mediji donose detalje o prekidu Shakire i Piquea

05.06.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Kap koja je prelila čašu i zbog koje je Shakira odlučila prekinuti vezu s nogometašem navodno je bila njegova nevjera. Šuška se da ga je uhvatila u krevetu s 20-godišnjom hostesom

Nakon što su Gerard Pique (35) i Shakira (45) i službeno prekinuli 12-godišnju vezu, u kojoj su dobili dvojicu sinova, Milana (9) i Sashu (7), španjolski portal Marca piše se nogometaš uselio u svoj 'samački' stan u Barceloni.

El Periodico, pak, prenosi kako su susjedi još tijekom protekloga tjedna vidjeli Piquea kako ulazi i izlazi iz zgrade. Također se tvrdi da sportaš već neko vrijeme intenzivno izlazi po noćnim klubovima s prijateljem Riquijem Puigom i ostatkom društva.

Španjolski mediji bave se nagađanjima kako je upravo to Gerardovo tulumarenje bilo glavni razlog njegova prekida sa slavnom pjevačicom.

"Partijanje braniča Barcelone očito je izmaklo kontroli," pišu španjolski mediji, dodajući kako nogometašu u zadnje vrijeme nije bilo strano ostati vani do jutra. U nekim od tih izlazaka, pišu španjolski mediji, viđan je i s drugim ženama. Podsjetimo, kap koja je prelila čašu i zbog koje je Shakira odlučila prekinuti vezu navodno je bila njegova nevjera. Spekulira se i da ga je pjevačica uhvatila u krevetu s 20-godišnjom hostesom.

  • +6
Gerard Pique i Shakira Izvor: EPA / Autor: ALEJANDRO GARCIA

Pique je u međuvremenu nestao s njezinih društvenih mreža, a da im u ljubavi već neko vrijeme nije išlo dokazuju i stihovi nove Shakirine pjesme "Te Felicito", koju je kolumbijska ljepotica snimila s Rauwom Alejandrom.

Izvor: Društvene mreže

"Oči su mi crvene od plača za tobom; a sad ispada da ti je žao; zvuči iskreno, ali dobro te poznajem i znam da lažeš," pjeva Shakira u spomenutom singlu.

Shakira i Gerard Pique s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia