NASTAVAK DRAME

Severinina odvjetnica: 'Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Prema činjenicama kojima raspolažemo, sve je inscenirala'

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 31.08.2022 14:53
  • Objavljeno 31.08.2022 u 12:59
Jasminka Biloš, Severina Vučković

Jasminka Biloš, Severina Vučković

Izvor: Cropix / Autor: GORAN MEHKEK, DARKO TOMAS / CROPIX

Naša pjevačica i njezina sestra Marijana Popović imale su sukob u stanu njihove majke Ane Vučković u Splitu, a nakon čega se ispostavilo da je Severina ta koja ima fizičke povrede. Marijana je iznijela teške optužbe na račun sestre, no stigla je brza reakcija Severinine odvjetnice

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dug niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Miom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom, o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.

Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kćer pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb, Podružnica Maksimir, i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama. Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena ni autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb, Podružnica Maksimir, uzeo je u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava.

Isto je učinio Centar za socijalnu skrb Split. Kćerka Marijane Popović je godinama od svoje majke izložena nasilju i klevetama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja. Prema činjenicama kojima raspolažemo, Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju, nanijela joj je fizičke ozljede, uništila mobitel i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima, bacala se i samoozljeđivala te insistirala da dođu Hitna i da policija zaprimi njezinu lažnu kaznenu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe', stoji u priopćenju ugledne zagrebačke odvjetnice Jasminke Biloš.

  • +3

Severina

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!