dala je iskaz

Severinina odvjetnica po izlasku iz policijske stanice: 'Nije ona nanijela ozljede sestri već obrnuto‘

30.08.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Pjevačica je ispitivana u posljepodnevnim satima u prostorijama krim-policije u Heinzelovoj u Zagrebu. Njezina odvjetnica Jasminka Biloš dala je izjavu i objasnila što se dogodilo

U utorak oko podne na zagrebačkom aerodromu policija je na zahtjev splitskih kolega dočekala Severinu nakon fizičkog sukoba koji se dogodilo u splitskom domu majke poznate pjevačice, Ane Vučković. Prema prijavi sestre Marijane Popović, pjevačica se navodno okomila na nju. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale po cijelom stanu.

'PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović', kazala je Biloš za Večernji list.

Prije toga oglasila se i majka pjevačice. 'Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!', izjavila je Ana Vučković za Jutarnji list koji je prvi izvijestio o obiteljskoj drami naše poznate pjevačice.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX