obiteljski okršaj

Pljušte teške optužbe: Severinina sestra Marijana Popović ispričala svoju stranu priče o njihovom sukobu

31.08.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Marijana Popović poriče da je ona napala sestru u splitskom stanu njihove majke Ane Vučković. Kaže kako je u jako teškom stanju te se obrušila na pjevačicu

Marijana Popović izjavila je da je 'izuzetno potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i kaže da 'ne želi komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima' svoje sestre. Optužila je Severinu da 'dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju'. Smatra da je 'prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još jedan devijantan psihološki put'.

'Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere... Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u', ispričala je Marijana za Dnevnik Nove TV.

  • +3
Severina Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Marijana Popović tvrdi da je u više navrata dobivala prijeteće telefonske poruke i da ih je dostavila svim ustanovama. Branila se, kaže, 'od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe'. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu, a Severinina odvjetnica Jasminka Biloš u utorak navečer rekla je kako će Severina podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre.