ne može biti sretnija

Severinina fešta na Maldivima: Priredila je dvostruko slavlje za svoja dva najdraža muškarca

21.02.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Pjevačica je objavom na Instagramu obznanila da je njen sin Aleksandar navršio 11 godina, a novim videom je pokazala da je zapravo imala dva slavlja

Naime i Severinin menadžer Tomislav Petrović napunio je 54 godine. 'Sretni rođendani mojim najdražim muškarcima', poručila je pjevačica uz video s Maldiva. Na snimci se može vidjeti da je svojim dečkima otpjevala i prigodnu rođendansku pjesmu, a pridružilo joj se i osoblje hotela.

Ubrzo su krenule brojne čestitke i komentari, među kojima su bili i oni Ive Radić, Pedra Soltza, Hristine Popović... Ranije je pokazala preslatki video u kojem ona i sin nose rođendanske kapice na glavi. U pozadini je svirala njezina pjesma 'Sve što imam, to si ti'. Inače je zadnji put objavila fotografiju sa sinom kada je nastupila u Splitu na dočeku Nove godine.

pjevalo se i plesalo

Severina je raspametila Splićane, Nina zapalila Pulu, a obitelj Huljić podijelila se između Dubrovnika i Zadra: Ovako se dočekala 2023. na gradskim trgovima

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, sina je dobila 2012. godine s bivšim partnerom Milanom Popovićem, s kojim vodi dugotrajnu borbu oko skrbništva.

  • +6
Severina Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic