tomica petrović

Severina nije izgubila skrbništvo, donesena je privremena mjera

14.06.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Na novu odluku sutkinje Verice Nikić, da maleni Aleksandar živi jedan tjedan kod majke, drugi kod oca, te da većinu ljeta provede upravo s Milanom Popovićem, odvjetnički tim Severine Kojić uložio je žalbu, a medijske napise i novu odluku sutkinje komentirao je i Tomica Petrović, njezin menadžer

Borba za skrbništvo nad petogodišnjim Aleksandrom i dalje se nastavlja. Budući da se nisu mogli dogovoriti mirnim putem, splitska pjevačica Severina Kojić i njezin bivši partner Milan Popović pomoć su potražili na sudu. Prema posljednjim informacijama, koje se od jučer protežu svim medijima, sutkinja Verica Nikić izrekla je privremenu mjeru po kojoj bi u narednom periodu Aleksandar trebao živjeti jedan tjedan sa majkom, a drugi s ocem.

Što se tiče ljeta, prema odluci sutkinje, petogodišnjak bi većinu trebao provesti s ocem, dok će sa Severinom biti tek jedan tjedan u srpnju i jedan tjedan u kolovozu. Na tu odluku žalbu je odmah uložio njezin odvjetnički tim na čelu s Darijem Budimirom, te se nadaju kako će sud do sredine srpnja i odbaciti tu privremenu mjeru.

O svemu tome službenu je izjavio dao i Severinin menadžer Tomica Petrović, koji nam je poslao priopćenje: 'Istina je da je donesena nepravomoćna privremena mjera, koja je van svih zakonskih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato jer ju je donijela sutkinja Verica Nikić.

Naime, ta ista sutkinja je donijela presudu koju je poslije preinačio Županijski sud, a s kojom se zabranilo Severininom djetetu da ide u vrtić, jer je njegov otac bio protiv toga. Zbog te presude, Aleksandar je izostao iz vrtića pet mjeseci!

Iz toga se može zaključiti da sutkinja Verica Nikić sudi prema zahtjevima oca, a suprotno interesima djeteta. Od nadležnih institucija ćemo tražiti da poduzmu sve mjere kako bi se zaštitilo dijete, a i kako se ovako nešto ne bi desilo i nekom drugom.'