NOVI POTHVAT

Severini ponuđena glavna ulogu u filmu u kojem bi pjevala obrade jugoslavenskih hitova

07.08.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Uz uspješnu glazbenu karijeru, jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji, ostvarila je i glumačku. Severina Kojić dobila je ponudu za novu ulogu u filmu redatelja Petra Pašića 'Ti si princeza' redatelja Petra Pašića što je za tportal potvrdio njezin menadžer

'Točno je da je Severini ponuđena uloga u filmu Petra Pašića', rekao nam je kratko Severinin menadžer, Tomica Petrović.

Severina bi u svom novom filmskom ostvarenju filmu trebala glumiti sredovječnu pjevačicu Elenu koja je u mladosti bila velika zvijezda. Pjevala bi obrade i nove aranžmane jugoslavenskih hitova iz osamdesetih.

Film bi se trebao snimati u Beogradu, a pored Severine navodno će još nekoliko pjevača glumiti u filmu.

Naša najpopularnija pjevačica, prije deset godina se po prvi put okušala u glumačkim vodama. Dobila je glavnu žensku ulogu u filmu 'Duhovi Sarajeva', koji je snimala zajedno s Enisom Bešlagićem i Davorom Janjićem. Nakon filmske uloge, Seve se prebacila na kazališne daske.

Predstavu 'Čekajući svog čovika' posebno je za nju režirao Jagoš Marković, a sljedeće godine, 2007. ponovo se našla na 'daskama', kad je dobila ulogu barunice Castelli u drami 'Gospoda Glembajevi'. Seve iza sebe ima i ulogu u 'Karolini Riječkoj', mjuziklu 'Naša bila štorija', a glumila je i u glumi u igranim dijelovima dokumentarnog filma o Dimitriju Popoviću 'Preludij za snajper'.

  • +8
Severina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić