LJUBAV DO NEBA

Dirljivom objavom Severina čestitala rođendan voljenom suprugu

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 30.07.2018 18:34
  • Objavljeno 30.07.2018 u 18:34
Severina Kojić

Severina Kojić

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

Severina sve je dirnula svojom rođendanskom čestitkom suprugu Igoru Kojiću s kojim će ove godine u studenome proslaviti treću godišnjicu braka

Da su zaljubljeni kao prvog dana, omiljena je Splićanka potvrdila romantičnom objavom na Instagramu kojom je suprugu Igoru čestitala rođendan.

'Otkada te znam, ja virujen u anđele... divno je biti tvoja... hvala za sve što jesi... sretan rođendan, radosti moja', napisala je svom Igoru Severina oduševivši svoje pratitelje.

'Sretan rođendan, divni ste', komentirali su redom Severinini fanovi poželjevši sve najbolje Igoru za rođendan.

Inače, Severina je otkazala premijeru svog novog spota 'Magija' nakon što je objavljeno da je preminuo veliki glazbenik Oliver Dragojević.

'Prepuna tuge, zbog odlaska voljenog kolege, izrekla je i Severina na Instagramu: 'Ovo je teško, ovo nema smisla, ovo je preteško... Na njegovim pismama sam učila govorit prve riči... Ovo je jako teško i ne želim virovat. On je pape svih Dalmatinaca. Njegove pisme su ušle u nas kroz materino mliko. On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape...svi plačemo....', napisala je Seve na Instagramu.

  • +8
  • +5

Severina

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić