u makarskoj

Severina zapjevala s njoj posebnom osobom u životu: Evo o kome je riječ

18.08.2023 u 21:53

Bionic
Reading

Severinini koncerti uvijek su posebni zbog povezanosti splitske pjevačice s njezinom publikom koja ju već godinama prati. Na ovom se koncertu Severini pridružila i jedna osoba koja ima posebno mjesto u Severininu srcu

Severinin je raspored ovog ljeta ispunjen koncertima u raznim gradovima diljem Lijepe naše, a čini se da je baš svaki koncert poznate Splićanke poseban. Pjevačica se sve češće na koncertima vraća starim hitovima, a publika posebno voli čuti i anegdote koje priča u pauzama od pjevanja.

Upravo tim anegdotama pjevačica stvara posebnu povezanost s publikom koja ju prati već godinama!

Tijekom koncerta u Makarskoj Severini se na pozornici pridružila dama s kojom je otpjevala pjesmu 'Virujen u te'. Koliko joj je taj trenutak značio otkrile su suze koje ganuta Seve nije mogla suzdržati, a pokazana emocija otkrila je da je riječ o vrlo važnoj osobi koja ima posebno mjesto u Severininu srcu.

O kome je riječ otkrila je na Instagramu podijelivši video: 'Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… Frančeska je bila ta koja je stalno pivala, k'o slavuj', napisala je u opisu te otkrila da je riječ o dugogodišnjoj prijateljici i nekadašnjoj cimerici.

Na jednom od posljednjih nastupa Severinu je iz publike pratio i sin s prijateljima, a pjevačica mu je posvetila dirljivu pjesmu 'Rođeno moje'.

  • +8
Severina u Makarskoj Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL