OGLASILA SE NA INSTAGRAMU

Severina 'zaboravila' na godišnjicu braka, no ne i rođendan bliske prijateljice

26.09.2020 u 13:47

Bionic
Reading

Kada je u pitanju njihov brak, pjevačica Severina i njezin suprug Igor Kojić oko istog se ne oglašavaju, no i onome tko ne prati njihov privatni život ne može promaknuti kako u posljednje vrijeme na svojim Instagram profilima ne objavljuju zajedničke fotografije, što im je prije bilo nešto sasvim normalno

Više od milijun obožavatelja na svom Instagram profilu, Severina je ove godine ostavila uskraćenima za fotografije s Igorom kojima bi javno proslavila petu godišnjicu braka, a umjesto čestitke Igoru Severina je svoju najnoviju objavu posvetila bliskoj prijateljici.

'Sunce peče, Mare i ja sidimo u jednom poznatom kafiću, promatrajući tetovaže na brdovitom mladiću... Mare je otišla u Ameriku, ma je srcen uvik ovde, uz nas, uz mene. Draga naša hobotnice, neka ti je sretan ovaj poseban dan. Sretan rođendan, koke i da te srića i fotoaparat prate di god išla. Jer tvoje su fotografije čudo. P.S. ljubi te krezo!', napisala je Severina u objavi posvećenoj prijateljici Marijani Marinović koja je sadržavala seriju njihovih zajedničkih fotografija.

U čestitkama Severininoj prijateljici pridružili su se i njezini brojni obožavatelji, a ovoga četvrtka ostavila ih je zakinutima za javnu čestitku suprugu Igoru Kojiću na petoj godišnjici braka.

Svoju i Igorovu godišnjicu, Severina je proteklih godina tradicionalno obilježavala nizom zajedničkih fotografija i emotivnim porukama. '25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje s čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!', napisala je lani.