HVALI SE NA INSTAGRAMU

Svatko na svojoj strani: Dok je Severina u studiju, Igor Kojić zabavlja se u Mostaru

22.09.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je Severina na svom Instagramu objavila fotografiju iz glazbenog studija, na kojoj pozira s glazbenim producentom i tekstopiscem Filipom Miletićem, na svom se profilu oglasio i njezin suprug Igor Kojić i to u društvu dviju dama

Kada je u pitanju njihov brak, i dalje se Severina i Igor Kojić oko istog ne oglašavaju, no i onome tko ne prati njihov privatni život ne može promaknuti kako u posljednje vrijeme na svojim Instagram profilima ne objavljuju zajedničke fotografije, što im je prije bilo nešto sasvim normalno.

Jučer u popodnevnim satima Severina se javila iz glazbenog studija, otkrivajući kako priprema novu glazbenu poslasticu za koju će, pretpostavlja se, biti zaslužan glazbeni producent i tekstopisac Filip Miletić, s kojim pozira na fotografiji.

A dok ona radi na novim pjesmama, njezin, još uvijek službeni suprug Igor Kojić trenutno je u Mostaru, odakle se pohvalio novom fotografijom na svom Instagram profilu. Nakon što se u Skradinu prije nekoliko dana družio sa sestričnom Katjom, u Mostaru je ponovno s obitelji, ovoga puta sa sestričnom Karlom Milas i tetom Verom Milas, a trojac u večernjim satima pozira ispred poznatog Starog mosta.

Ispod zajedničke fotografije Kojić je napisao: 'Sa dušom grad, vječno mlad, moj rodni Mostar', a sestrična i teta ispod toga su ostavile emotikone srca.