NEMA VIŠE DILEMe

Severina uživo na RTL-u otkrila ljubi li zgodnog Srbina Filipa Miletića

02.12.2023 u 22:30

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme se dosta šuškalo bliskom odnosu naše pjevačke zvijezde sa suradnikom i prijateljem, producentom. Češće ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a sad je napokon, nakon nastupa jedne od kandidatkinja u showu u kojem oboje 'žiriraju', progovorila o onome što već dugo intrigira javnost

'Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi!', rekla je kratko Severina koja je prije toga dodala da mora napomenuti jednu stvar koja je muči.

Pjevačica je si ranije demantirala glasine o navodnoj vezi sa zgodnim glazbenim producentom. Inače, Severina i Filip Miletić surađuju već preko deset godina, a producent je nedavno za RTL.hr otkrio kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

'Petar Grašo i ona su bili na nekom tulumu i Severina je njemu rekla: ‘Kakav hit’. Petar rekao: ‘Kakvo ludilo’. Severina je rekla: 'Moram zvati tog čovjeka'. I onda u svakom intervjuu napomenem da je Tomica Petrović, Severinin menadžer bio protiv mene. Rekao joj je: 'Što će ti'. I došli su u Beograd i kad smo se našli, ona je mene pitala: '‘Imaš li ti neku pjesmu za mene?'. Rekoh: 'Nemam'. Ona meni: 'Molim', započeo je Miletić. Kazao je da 'u tom trenutku nije imao ni studio niti bilo što, ali se ponašao kao da sve znam i praviose kao da je to radio 500 puta u životu.

u vrgorcu

Vatrena u crnom: Severina blista u haljini stvorenoj za privlačenje pogleda

Pogledaj galeriju

Smatra da je Severina 'netko tko nije samo izvođač, da ima malog producenta u sebi i zato opstaje toliko dugo na estradi'. Kada je čula njegove pjesme, rekla je: 'Je li ovo neka skrivena kamera? Ok, snimamo sve.' 'Tako smo počeli suradnju koja traje skoro već 11 godina’, ispričao je glazbeni producent.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Miletić je jedno vrijeme bio u burnoj vezi s hrvatskom pjevačicom Anom Bebić, a srpski mediji pišu da trenutno ljubi manekenku Milicu Branković.