POPUT CHARLIeJEVIH ANĐELA

Severina uživa u rodnom gradu: S prijateljicama pozirala u bikinijima pa oživjela poznatu filmsku scenu

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 23.07.2020 14:06
  • Objavljeno 23.07.2020 u 12:38
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Posljednjih dana pjevačica uživa u svom Splitu te napokon ima vremena družiti se s ljudima koje dugo nije vidjela, a njezina je najnovija objava na Instagramu oduševila pratitelje

'Dobro jutro anđeli...' Napisala je Severina na Instagramu na engleskom jeziku dobro poznatu rečenicu izgovaranu u filmu 'Charliejevi anđeli'. Na prvoj u nizu objavljenih fotografija splitska pjevačica pozira sama u bijelom bikiniju sa čipkastim detaljima, klečeći na krevetu sa žuto-bijelom posteljinom.

Ruku je senzualno podigla iznad glave i gleda u daljinu. Druga fotografija otkrila je da je Severina na odmoru u rodnom gradu, a sudeći po tagu, djevojka koja joj pravi društvo zove se Antea Šimac i s pjevačicom nazdravlja šampanjcem u izazovnom zelenom kupaćem kostimu.

A onda slika dobiva smisao i oživljava se scena iz kultnih 'Charliejevih anđela' kada se Severini i Antei pridružila poznata splitska fotografkinja i influencerica Sonja Dvornik. Djevojke su, sa Severinom u sredini, zauzele dobro poznate poze insinuirajući da u rukama imaju pištolje, baš onako kako su radile Charliejeve anđelice u istoimenom filmu.