UŽIVANJE NA MALDIVIMA

Severina u minijaturnom bikiniju pozirala s kokosom u ruci, obožavatelj joj poručio: 'Seve nemaš milosti!'

05.03.2022 u 11:31

Bionic
Reading

U luksuznom resortu Six Senses Laamu na Maldivima, Severina uživa sa sinom, ali i s prijateljicom, splitskom fotografkinjom Sonjom Dvornik. Upravo je plavokosa Sonja zaslužna i za fotografije kojima splitska pjevačica oduševljava na Instagramu

I dok se u Hrvatskoj temperature nikako ne mogu stabilizirati, a bura na Jadranu i dalje 'udara', Severina uživa u visokim temperaturama na sunčanim, egzotičnim Maldivima. Društvo joj tamo radi sin, ali i draga prijateljica, splitska fotografkinja Sonja Dvornik, koja je autorica i najnovijih fotografija koje je Severina objavila na Instagramu.

Na njima splitska pjevačica pozira u minijaturnom bikiniju, dok joj je oko struka zavezana neobična suknja, napravljena od niza konopaca, a koja se savršeno uklapa u Maldive.

Preplanule puti i raspuštene kose, Severina je sakrila pogled iza trendi bijelih naočala, a u rukama drži kokos. Nije trebalo dugo da se krenu nizati komplimenti.

'Top topova svaka čast na izgledu. Severina draga nije ni čudo što ti mnogi zavide. Samo naprijed', 'Seve nemaš milosti!', 'Slađa si od kokosa'....

Severina u Beogradu Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Da joj odmor itekako godi vidi se na Severininom licu, a trajno će joj, kao vječna uspomena, ostati i fotografije koje je snimila Sonja Dvornik.