ZAVODLJIVI PROREZI

Severina na Maldivima pokazala kako se nosi vrući trend na modnoj sceni

28.02.2022 u 16:41

Bionic
Reading

Nakon što je fotografijom u bikiniju otkrila da se nalazi na bajkovitim Maldivima, svoju vojsku pratitelja splitska pjevačica sada je zadivila izdanjem u haljini zavodljivih proreza

Severina dugi niz godina tradicionalno krasi liste najbolje odjevenih Hrvatica, a ni na odmoru u egzotičnim krajevima ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o modi.

Svojoj vojsci pratitelja na Instagramu s Maldiva se ovoga puta javila fotografijama na kojim se u glavnom fokusu nalazio zanimljiv model modro plave haljine efektnih detalja.

Uz dramatične puf rukave, Severinin odabir haljine prvenstveno se isticao zavodljivim prorezima naglašenim detaljem vezica na ovratniku i leđima.

Upravo se detalj zavodljivih proreza na modnoj sceni posljednjih mjeseci nametnuo kao vrući trend, a osim na haljinama, zavladao je i brojnim drugim odjevnim komadima, poput topića od rebrastih tkanina.

  • +9
Vrući modni trend: izrezi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Severinino besprijekorno izdanje na odmoru ovjekovječila je njezina bliska prijateljica i poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a komplimenata pratitelja, kao ni na fotki u bikiniju, nije nedostajalo.