GLUPO PITANJE

Lidiju Bačić iznerviralo pitanje o estetskim zahvatima: 'Da vam dođe Severina biste li nju pitali?’

04.04.2023 u 19:16

Bionic
Reading

Gostovanje u Special Happy Showu, splitskoj pjevačici Lidiji Bačić ostavio je 'gorak okus u ustima' i to nakon što joj je voditelj postavio, po njezinom mišljenju, 'glupo pitanje' o estetskim zahvatima na tijelu

Malo je reći da je Lidiju Bačić izbacilo iz takta pitanje voditelja u Special Happy Showu na Happy radiju, gdje je ovih dana gostovala, a u kojem je trebala govoriti na temu majčinstva, ali i, naravno, svog izgleda. No, jedno pitanje koje joj je postavljeno nije joj se ni najmanje svidjelo.

'Glupo ti je pitanje, molim te preskoči ga', rekl je 37- godišnja Lidija Bačić voditelju kada ju je upitao koje je sve estetske zahvate na svom tijelu napravila.

  • +4
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Nisu joj zasmetala pitanja koja su se ticala majčinstva, izazovnih stajlinga, kao ni pjevanja u Crkvi, no estetski zahvati tema su o kojoj splitska pjevačica nije željela pričati i to do te mjere da je promijenila i ton svog glasa kada je krenula odgovarati voditelju.

'Da vam dođe, recimo Severina, bi li nju pitali o porniću? Ne znam je li vam bila neka druga pjevačica u studiju pa ste je to pitali. Sve ste ih to pitali?', iznervirano je pitala Lidija Bačić.

Pjevačica je pričala i o tome kako njezine kolegice sa svjetske glazbene scene, poput Rihanne i Nicki Minaj, nose minijaturne opravice za svoje nastupe, dodajući kako su, naspram njih, naše pjevačice gotovo pa čedno obučene.