domaći dizajn

Svi su brujali o glamuroznom izdanju Tamare Loos u 'Plesu sa zvijezdama', a evo što kaže Severina o haljini koju je nosila prije 11 godina

27.03.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Četvrtu emisija showa 'Ples sa zvijezdama' koja je imala tematski naziv 'filmska večer' osim sjajnih plesnih parova obilježila je i spektakularna haljina voditeljice Tamare Looss. Istu tu haljinu prije 11 godina nosila je Severina, a pjevačica se sada oglasila na društvenim mrežama

Tamara Loos je na pozornicu povodom četvrte emisije showa 'Ples sa zvijezdama' zakoračila u doista upečatljivoj kreaciji, toliko upečatljivoj da su mnogi vrlo brzo shvatili kako se radi o istoj haljini koju je Severina nosila prije 11 godina povodom dodjele nagrada jednog magazina.

Zavodljiva, djelomično prozirna haljina s istaknutim ukrasima čiji dizajn potpisuje naša poznata dizajnerica Matija Vuica tada je izazvala brojne komentare i privukla popriličnu pažnju, a ni desetljeće kasnije nije ništa manje atraktivna.

'Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala, i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu. Kad je Marko Grubnić došao s Tamarom i upikirao je, znala sam da neću Tamari Loos odoljeti. Nekako mi se baš svidjela ta cura. I eto je, iz moje arhive na plesni podij 'Plesa sa zvijezdama'', napisala je Matija u svojoj objavi na Instagramu.

Ubrzo nakon toga na Instagramu se oglasila i sama Severina te je ispod Matijine objave u komentaru napisala: 'Najljepša haljina ikad'.

Tamara je nesumnjivo izgledala sjajno te je njezin izgled s razlogom privukao veliku pažnju. Uoči početka showa ispričala je za Novu TV da se još treba naviknuti na glamurozna izdanja, u kojima ćemo je gledati i u narednim emisijama. 'Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast', rekla je tada.

  • +26
Ples sa zvijezdama, 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV