dojmovi finalista

Večer prepuna iznenađenja: Pogledajte show na presici nakon Dore

22.02.2024 u 23:41

Bionic
Reading

Nakon uzbudljive prve polufinalne večeri našeg izbora za pjesmu Eurovizije i proglašenja osam kandidata koje ćemo gledati u finalnu, uslijedila je ništa manje uzbudljiva presica za novinare

Prva polufinalna večer Dore donijela je puno uzbuđenja i elemenata iznenađenja. Nakon nastupa 12 polufinalista sam kraj emisije otkrio je osam kandidata koje ćemo gledati u finalnoj večeri, a plasman u finale donijeli su im glasovi publike.

A nakon silnih uzbuđenja i nastupa Leta 3 na kojem je sve iznenadio Severinin dolazak, bio je red za press-konferenciju na kojoj su finalisti Dore odgovarali na pitanja.

S Letom 3 na presici je bila i Severina koja je uživjela u ulogu 'kraljice ljubavi', odgovarala je na engleskom, a pri kraju konferencije je dijelila veliko jaje koje je držala u rukama.

Let 3 je otkrio odakle im inspiracija za pjesmu 'Babaroga'. 'Bilo nam je jako teško. Jednostavno, kad u svemir ispališ osjećaj da ti treba pomoć i kada je taj osjećaj pun ljubavi, onda jednostavno zauzvrat dobiješ kraljicu ljubavi koja dođe i uspije nas spasiti', rekao je Mrle, pritom misleći da je Severina kraljica ljubavi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

Na to se nadovezao Prlja: 'Severina je kraljica ljubavi, dobrote i razumijevanja. Pomoću naše kraljice maknuli smo Babarogu. Tko je Babaroga? Pročitajte Kafkin 'Proces' shvatit ćete.'

Mario Battifiaca i Robert Ferlin dodali su kako su i oni planirali dovesti gosta iznenađenja: 'I mi smo pripremali gosta iznenađenja, Mladena Grdovića, ali nije mogao doći. Ferlin je planirao ići na utakmicu u nedjelju, ali teško da sad hoće', rekao je Mario.

Lana Mandarić nije skrivala sreću zbog prolaska u finale te je rekla: 'Ja još ne vjerujem da sam ovdje.'

'Bilo mi je drago vidjeti da ljudi pjevaju pjesmu zajedno sa mnom i to je za mene pobjeda. Drago mi je da sam u finalu', rekao je Saša Lozar.

  • +14
Konferencija za medije nakon prve polufinalne večeri Dore Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic

'Je li može biti ljepši osjećaj od ovoga? Meni je bio san uopće doći na Doru, a ovo je još samo veća nagrada i meni pobjeda. Presretna sam što sam dobila mogućnost predstaviti se i u finalu', iskreno je rekla Stefany .

Podsjetimo, u finalu ćemo gledati slijedeće kadidate:

  1. Pavel – DO MJESECA
  2. Vinko – LYING EYES
  3. Eugen – TIŠINE
  4. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – VODU PITI TRIZAN BITI
  5. Stefany – SRETNIH DANA DAT’ ĆE BOG
  6. Saša Lozar – NE PLAČEM ZBOG NJE
  7. Let 3 – BABA ROGA
  8. Lana Mandarić – MORE