BEZUVJETNA LJUBAV

Severina emotivno: Ovo je bila 'njezina najdraža gošća i uzor' na velikom partyju o kojem se već danima govori

25.04.2022 u 08:53

Bionic
Reading

Njezin tim angažirao je svoje fotografe i snimatelje kako bi pjevačica imala uspomenu za svoju privatnu arhivu s proslave spektakularnog 50. rođendana. Nije bilo u planu da ih objavljuje, no očito pod jakim dojmom svega, ne može odoljeti a da neke od trenutaka s veselice ne podijeli s javnošću

Severina je na Instagramu pokazala neke neviđene snimke nastupa svojih prijatelja glazbenika koji su joj zapjevali, mogli su se vidjeti i darovi koje je dobila (mnoštvo buketa cvijeća, knjiga, cipela), a ono što je posebno raznježilo njezine obožavatelje su fotografije s majkom koja nije propustila proslavu kćerina 50. rođendana.

Pjevačica i njezina majka Ana Vučković pozirale su nasmiješene ispred golemog zida s ružama na kojem su cvjetovima bila ispisani Severinini inicijali. 'Umjesto maturske slike na tablou u nekom izlogu na lokalnom korzou, sve što radim ja, ja radim zbog nje... Moj najdraži gost, moja snaga, moja podrška, moje utočiše, moj uzor… Moja majka', napisala je emotivno o mami.

'Bezuvjetna ljubav', 'Jedna je mama. Predivne ste obje i malo mi suze došle. Seve, imaš sve bogatstvo svijeta u svojoj majci', 'Koliko ljubavi i topline', 'Mama je prekrasna', 'Ista si mama', neki su od komentara koje je dobila.

  • +67
Proslava Severininog 50. rođendana Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Kako piše Jutarnji list, Severina na rođendanu nije odoljela tome da 'podbode' Petra Grašu, pjevača koji je došao na proslavu u društvu trudne supruge Hane Huljić. 'Nisam naviknuta na ovakve proslave, izgleda kao svadba. Recimo kao Grašina. Na koju nismo bili pozvani', zafrkavala je Severina kolegu.