VEZAN ZA DJETINJSTVO

Severina pokazala najbolji dar koji je dobila za 50. rođendan

22.04.2022 u 18:13

Bionic
Reading

Sinoć je naša estradna diva Severina proslavila svoj okrugli 50. rođendan u jednom popularnom zagrebačkom klubu, a na glamurozno slavlje na kojem je zapjevao Saša Matić, pozvala je oko 300 gostiju. Svi su donijeli prikladne darove, a sada je pjevačica pokazala koji joj je ipak izmamio najveći osmijeh na lice

Kada su u četvrtak navečer u zagrebački klub u blizini centra pristizali brojni poznati s naše estrade, a sve povodom Severininog rođendana, većina je u rukama nosila umotane darove i bukete.

Nema sumnje, Sevka je za 50. rođendan dobila zabavu za pamćenje ali i brojne darove koje je potom trebalo raspakirati. Već na proslavi shvatila je koji je ipak najbolji poklon koji je mogla dobiti, a sada je to podijelila s ostatkom svijeta.

Na javnom Instagram profilu slavljenica se zahvalila svojoj dugogodišnjoj prijateljici Sonji Dvornik što ju je obradovala jednim skromnim ali sentimentalnim darom.

‘Okusi djetinjstva,krafne,ekleri,bobići i Sveti Duje od krokanta. Najlipši poklon iz Splita. Hvala moja Sonja Dvornik. Bobis in my heart’, poručila je pjevačica ispod fotografije na kojoj drži slatkiš u rukama.

Bobis je, naime, najpoznatija splitska slastičarnica, koja je s radom krenula davne 1949. godine otvaranjem poslovnice na splitskoj Pjaci u Šubićevoj ulici. Veliki dio asortimana čine svježi lisnati proizvodi, kremasti kolači i torte ali i čajna peciva i pakirani proizvodi koji mirisima i okusom podsjećaju na dane djetinjstva.

počelo je slavlje

Bit će to dobra noć: Severina je u velikom stilu stigla na proslavu svog 50. rođendana, a evo tko se našao na listi uzvanika

Pogledaj galeriju