stalno radi

Nije bila na partyju: Dok je Severina slavila rođendan, njezina prijateljica Danijela Martinović se pohvalila novim projektima

22.04.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Nema onog koji ne zna da je Severina u četvrtak obilježila svojih 50. godina i to velikim tulumom u zagrebačkom klubu. Među brojnim uzvanicima bilo je onih koje je pjevačica tek upoznala nedavno, ali ne i njezine dugogodišnje prijateljice Danijele Martinović

'Samo Otvoreno Srce kao od šale nemoguće čini stvarnim. Uskoro ću vam predstaviti mnogo predivnih stvari', najavila je Danijela Martinović jedan od svojih projekata na društvenim mrežama u vrijeme dok je njezina prijateljica partijala uz brojne goste.

Mnogi nagađaju da se Danijela nije htjela pojaviti na Severininoj proslavi jer je ondje bio Petar Grašo sa suprugom Hanom Huljić. Na slavlju je bio i Danijelin prijatelj, Grašin kum Tomaž Kavčič.

Podsjetimo, pjevačice su zajedno počele s karijerama - Danijela u grupi Magazin, Severina solo karijeru, a jedno vrijeme su čak stanovale povremen u iznajmljenom stanu. Posebno su se zbližile radeći skupa na mjuziklu 'Naša bila štorija', a prije toga su skupa bile na odmoru u Dubaiju. Severinu je Danijela s Petrom Grašom posjećivala u bolnici dok je bila u drugom stanju, a prije nekoliko godina Severina je osmislila Danijelin imidž ‘famme fatale’ i novi zvuk.

  • +67
Proslava Severininog 50. rođendana Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL