UNATOČ NJEGOVOM BOGATSTVU

Sestra Davida Beckhama u financijskim problemima; svoje stvari rasprodaje na internetu

04.01.2019 u 20:43

Bionic
Reading

Iako joj je brat slavni nogometaš, čije se bogatstvo procjenjuje na 339 milijuna funti, Lynne Beckham-Briggs našla se u teškim, financijskim problemima, a barem dio novca odlučila je skupiti rasprodajući ponajviše dječje stvari putem svog Facebook profila

Bivša djelatnica na recepciji, 47-godišnja Lynne Beckham-Briggs, starija sestra slavnog nogometaša Davida Beckhama putem svog Facebook profila rasprodaje rabljenu dječju odjeću, iznošene kopačke za nogomet, dekice za bebe, pa čak i pećnicu i sve to za nekoliko funti.

Britanski mediji otkrili su, nakon što je Beckham organizirao novogodišnju zabavu na koju je potrošio oko 30 tisuća funti, njegova sestra financijski i ne stoji baš najbolje, a mnogi se pitaju zašto joj slavni brat ne pomogne, budući da se njegovo bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih 339 milijuna funti.

No, čini se da su Beckhamu dozlogrdili konstantni problemi starije sestre, kojoj je već pomagao nekoliko puta, no ona svaki put iznova zapande u nove financijske probleme. Tako joj je prije gotovo 10 godina kupio kuću za 250 tisuća funti, a koja se danas procjenjuje na oko 470 tisuća.

Inače, Lynne se 1999. godine udala za Colina Everyja, s kojim ima troje djece, a vjenčanju je prisustvovao i David Beckham bez supruge Victorije. Par se rastao 2011., a nakon toga je Lynne Beckham-Briggs svoju vjenčanicu prodala preko eBaya za samo 5,50 funti.

Ubrzo nakon toga pronašla je novog partnera Kevina Briggsa, koji je potom završio u zatvoru, a ona je morala nastaviti s prodajom obiteljskih stvari, uključujući i obiteljski automobil, kako bi prikupila 900 funti. U to vrijeme njezine je postupke opravdao i bliski prijatelj:

  • +14
Obitelj Beckham u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Lynne nema posao i pokušava se brinuti o djeci što je bolje moguće. Pokušava prikupiti novac na bilo koji način, stoga prodaje sve što ima neku vrijednost na eBayju.'

O svemu što se događa sa starijom sestrom, David Beckham još se uvijek nije oglasio.