NIJE MU MOGLA ODOLJETI

Šest mjeseci nakon što je raskinula zaruke, Lady Gaga snimljena je kako ljubi drugog muškarca

31.07.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Prošlo je pola godine otkako je Lady Gaga ostavila svog zaručnika Christiana Carina, a iako je svijet bio uvjeren kako je glavni razlog svega ljubav s Bradleyjem Cooperom, to su oboje na kraju demantirali. Ovih dana magazin People objavio je paparazzo fotografije na kojima Lady Gaga ljubi nepoznatog muškarca, a ubrzo se doznalo i tko je on

Čini se kako je pjevačica i glumica napokon krenula dalje i pronašla novog muškarca. Šest mjeseci nakon što je raskinula zaruke sa Christianom Carinom, Lady Gaga ponovno je glavna vijest svih medija, nakon što je magazin People objavio paparazzo fotografije snimljene u jednom restoranu.

Na njima se jasno vidi kako Lady Gaga ulazi u restoran, dolazi do stola za kojim sjedi tamnokosi muškarac i potom ga strastveno ljubi u usta.

'Bili su sasvim blizu jedno drugoga dok su pričali, a potom su se počeli ljubiti. Ironično ili ne, stol im je bio smješten odmah uz cestu, pa joj čini se nije smetalo što je svi vide. Djelovala je doista sretno u društvu tog muškarca.'

  • +42
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, ubrzo se doznalo da je riječ o audio inženjeru Danielu Hortonu koji je radio na pjesmama za Lady Gagu, Arianu Grande, Camilu Cabello, Justina Timberlakea i Brunu Marsa. Inače, 2013. vjenčao se s glumicom Autumn Guzzardi, no nije poznato jesu li još uvijek zajedno ili ne. S Gagom je profesionalno surađivao od studenog 2018. godine, a kada su točno shvatili da između njih ima nešto više od prijateljstva, znaju samo oni.