POSVETILA SE KARIJERI

Lady Gaga s osmijehom na licu nakon zahlađenja odnosa s Bradleyjem Cooperom

28.06.2019 u 21:18

Bionic
Reading

Nakon glasina da je upravo ona zaslužna za prekid četverogodišnje veze glumca Bardleyja Coopera i ruske manekenke Irine Shayk, slavna Lady Gaga odlučila se udaljiti od glumca s kojim je snimila hvaljeni remake filma 'Zvijezda je rođena' i osvojila svog prvog Oskara u karijeri

Pjevačica i glumica nakon prekida zaruka s dugogodišnjim partnerom Christianom Carinom i glasina da je upravo ona krivac za prekid Bradleyja Coopera i Irine Shayk, odlučila se u potpunosti posvetiti karijeri.

Kako bi još jednom javno iskazala podršku pripadnicima LGBT zajednice, Lady Gaga popela se na pozornicu ispred povijesnog bara Stonewall Inn u njujorškoj četvrti Greenwich Village održavši inspirativan govor i zapjevavši pred okupljenim mnoštvom.

Poznata po ekstravagantnom stilu odijevanja, pjevačica je osim nastupom i svojim modnim izdanjem odala počast pripadnicima LGBT zajednice osvanuvši u otkačenoj kombinaciji duginih boja.

Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj poseban stajling za Lady Gagu osmislila je slavna talijanska dizajnerica Donatella Versace s čijim brendom već neko vrijeme uspješno surađuje.

Tijekom karijere Gaga se nikada nije libila podržati prava članova LGBT zajednice, a u intervjuu 2009. godine otkrila je da je biseksualka.

'Nije nikakva tajna da sam biseksualka i da volim žene, a za svakoga tko bi moje seksualno opredjeljenje mogao protumačiti kao marketinški trik mogu samo reći da sam ovo ja i da sam to uvijek bila', tada je izjavila.

Poput talijanske dizajnerice Donatelle Versace, nastup Lady Gage u New Yorku nije željela propustiti ni trudna kćer bivšeg američkog predsjednika, Chelsea Clinton.