MAJČINSKA SREĆA

Serena Williams uputila nježnu poruku nerođenom djetetu

24.04.2017 u 18:15

Bionic
Reading

Tenisačica Serena Williams nesumnjivo će uvijek pamtiti 2017. kao jednu od najboljih godina svog života – osim što je svjetska prvakinja u tenisu već sedmi put, zaručila se i planira vjenčanje s Alexisom Ohanianom s kojim čeka i svoje prvo dijete

Serena Williams trenutačno je u Meksiku gdje uživa u zasluženom odmoru sa svojim zaručnikom Alexisom Ohanianom. Na svom Instagramu objavila je lijepu fotografiju i popratila je dirljivom porukom svom nerođenom djetetu.

'Moja najdraža bebo, dala si mi snagu za koju nisam ni znala da imam. Naučila si me istinskom značenju spokoja i mira. Ne mogu te dočekati upoznati. Ne mogu dočekati da mi se pridružiš u igračkoj loži sljedeće godine. No najvažnije je da sam toliko sretna što s tobom mogu podijeliti svoje prvo mjesto na svijetu... danas ponovo. Na rođendan Alexisa Ohaniana. Od najstarije svjetske prvakinje najmlađoj svjetskoj prvakinji. Tvoja mama', napisala je Serena Williams.

Tenisačica je već na svoj Instagram stavljala razne fotografije iz Meksika, no ova je svakako posebna. Ona i Ohanian zaručili su se krajem 2016., a datum vjenčanja još nisu odredili. Sigurna je da će ponovo biti na terenu 2018. godine.