Bella Kidman Cruise

Selfie koji je otkrio kako danas izgleda kći Nicole Kidman i Toma Cruisea

19.09.2023 u 09:31

Bionic
Reading

Tijekom 11-godišnjeg braka poznati holivudski par posvojio je dvoje djece, no nakon rastave djeca su odlučila da žele ostati uz oca. Kćer i sina Nicole Kidman i Toma Cruisea ne viđamo često, ali Bella je objavom u ponedjeljak s pratiteljima prokomentirala svoje ljeto

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova devedesetih Nicole Kidman i Tom Cruise nakon rastave braka nisu ostali u dobrim odnosima, a loš odnos odrazio se i na odnos Kidman s njihovom posvojenom djecom. Godine 1992. par je posvojio djevojčicu Isabellu (zvanu Bella), a tri godine nakon i dječaka Connora. Međutim, Bellu i Connora nikada nisu puno medijski eksponirali, a glumica je priznala da nije u srdačnim odnosima sa svojom djecom.

Bella je umjetnica koja na društvenim mrežama često dijeli svoje radove, ali ne i svoje fotografije tako da je jučerašnji selfie izazvao brojne reakcije.

30-godišnjakinja se više voli držati podalje od svjetla reflektora, a javnost ju je rijetko viđala i u medijima i na društvenim mrežama. Posljednju vlastitu fotografiju objavila je u ožujku, a posljednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2021. kada je prisustvovala izložbi u Londonu.

U bijeloj haljini koja otkriva ruke i brojne tetovaže uz selfie je napisala: 'Kakvo ljeto!', ali kako je ljeto provela ostala je tajna.

Nicole Kidman uskoro će biti uručena nagrada za životno djelo na ceremoniji Američkog filmskog instituta, što je jedno od najvećih priznanja za američke glumce, a Nicole će biti prva australska glumica koja će dobiti priznanje. Na prestižnoj ceremoniji uz glumicu će biti njezin suprug Keith Urban te obitelj, a Kidman se nada da će im se pridružiti i Bella i Connor.

NJIHOVA LJUBAV NE BLIJEDI

Slavni country pjevač ne ispušta iz ruke svoju lijepu suprugu Nicole Kidman

Pogledaj galeriju