OBITELJSKO DRUŽENJE

Bivši supružnici u dobrim odnosima: Ben Affleck i Jennifer Garner uhvaćeni u zagrljajima

18.09.2023 u 12:44

Bionic
Reading

Premda nikad nisu skrivali da su u ostali u dobrim odnosima nakon rastave, rijetko tko je mislio da su baš ovoliko dobri. Paparazzi su ih ulovili dok su sjedili u Affleckovom automobilu, a osmijesi na njihovim licima pokazuju da se sjajno zabavljaju u zajedničkom društvu

Iako su se rastali još 2018. godine, Ben Affleck i Jennifer Garner i dalje su u odličnim odnosima, no posljednje fotografije mogle bi razljutiti Affleckovu novu suprugu. I dok neki tvrde da se Jennifer Lopez i Jennifer Garner dobro slažu, a drugi tvrde sasvim suprotno, zbog ovih fotografija bivša se sigurno zamjerila sadašnjoj.

Naime, paparazzi su uhvatili bivše supružnike kako dijele zagrljaje i osmijehe u Affleckovom automobilu, a prisnost s fotografija jasna je svakome tko ih pogleda. On naslonjen na njezino rame, ona naslonjena na njega, osmijesi od uha do uha...

Obiteljsko druženje tijekom kojeg je Affleck 'gentlemanski' odvezao bivšu suprugu do njezinog automobila dogodilo se tijekom ovog vikenda, a dok je Garner sjedila iz Afflecka, na suvozačkom je sjedalu bila njihova 14-godišnja kći Seraphina.

Nasmijani su uhvaćeni nakon što je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu braka sa sadašnjom suprugom Jennifer Lopez kojoj ove fotografije sigurno neće biti lako vidjeti. Međutim, mnogi ne znaju ni da je od 2018. godine Garner u vezi s biznismenom Johnom Millerom koji bi također mogao osjetiti malo ljubomore.

U ODLIČNIM SU ODNOSIMA

Raznježeni Ben Affleck jedva dočekao da vidi djecu, a zagrljaj s Jennifer Garner sve govori

Pogledaj galeriju