NIKAD JAČA

Selena Gomez vratila se u velikom stilu i ne namjerava se zaustaviti: Ovo će biti moja godina

14.01.2020 u 07:33

Bionic
Reading

Mlada glumica i pjevačica Selena Gomez ušla je u ovu godinu s velikim filmskim projektom 'Dr. Dolitle' koji uskoro stiže i u naša kina, a paralelno promovira i svoj povratnički album 'Rare'. Ovo će doista biti godina u znaku bivše Disneyjeve zvijezde

Selena (27) je u 'Dr. Dolittleu' s Robertom Downeyjem Jr.-om u glavnoj ulozi, posudila je glas žirafi Betsy, a u intervjuu za Variety je otkrila kako se nada kako će ova godina biti vrlo uspješna.

'Jako sam uzbuđena što sam dio ovog projekta. Da su me nazvali bilo kada, ja bih rekla da pristajem. Ispostavilo se da je redateljičina kćer moja velika obožavateljica i čak se moj lik zove po njoj. To je baš slatko', kaže mlada glazbenica i glumica koja je glumi i pjeva još od djetinjstva.

Selena je svoju karijeru započela u Disneyjevoj seriji 'Wizards of Waverly Place', a nakon toga je uspješno plivala showbusiness vodama ostvarivši impresivnu filmsku, ali i glazbenu karijeru.

  • +5
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Osim što je čeka puno posla oko promocije tog filma, Selenin novi album Rare je izašao samo dan prije svjetske premijere 'Dr. Dolittlea'.

Radi se o njezinom prvom albumu nakon četiri godine izbivanja sa scene, s kojeg je zasad skinuto nekoliko uspješnih singlova.

'Nisam znala što će se dogoditi s tim albumom jer sam mislila kako su me svi već zaboravili. Bojala sam se da sam možda predugo čekala na izlazak albuma. Nisam znala kako ispričati svoju priču. Posljednje sam pjesme uvrstila na album tek krajem godine jer sam željela da album ima neku priču. Najviše me veseli što ću imati priliku raditi stvari o kojima sam oduvijek maštala. Imam nekoliko novih angažmana i zbilja sam uzbuđena što ću se okušati u nekim novim projektima ove godine. Očekujte to negdje oko ljeta. Ne mogu još ništa otkriti, ali znam da će ovo biti sjajna godina za mene', uvjerena je Selena koja je s puno optimizma ušla u ovu godinu.

  • +9
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / MT / Goff Photos

Selenini albumi često pokreću različite spekulacije oko značenja određenih pjesama, no glazbenica je za Variety rekla kako vjeruje kako se njezine pjesme mogu interpretirati na mnogo različitih načina.

'Naravno, ja znam njihovo pravo značenje, ali to može biti značnje koje će prihvatiti i drugi. Svi su osjetili emocije koje sam osjećala. Znam da nisam zbog toga čudna. To je nešto kroz što svi prolazimo. Svi prolazimo kroz teškoće, prekide, komplikacije oko shvaćanja samoga sebe... Dakle, mislim da je to pitanje prilično jasno ako mene pitate, ali želim da slušatelji sami izvuku svoje zaključke', objašnjava Selena.

Inače, osim Selene, svoje su glasove u filmu 'Dr. Dolittle' posudili i Rami Malek John Cena, Michael Sheen, Emma Thompson, Octavia Spencer i Kumail Nanjiani, a film režirala Susanne Downey, Robertova supruga koji se okušao i producent.