LATINO DIVA

Seksi izdanjem užarila internet: Vjenčanje je odgođeno, no lijepa Jennifer Lopez ipak je odjenula vjenčanicu

02.11.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Atraktivna glazbenica, glumica i poduzetnica, 51-godišnja Jennifer Lopez izazvala je pomutnju na društvenim mrežama odjenuvši se u seksi vjenčanicu izazovnog dekoltea

Lijepa J. Lo koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, redovito dobiva brojne komplimente za svoju isklesanu figuru i mladoliko lice.

Latino zavodnica nije propustila obilježiti Halloween u svojem domu, pa je spremno uskočila u seksi vjenčanicu.

Fanovi su joj uzvratili brojnim komplimentima, a neki su se zapitali je li to Jennifer možda 'kompenzirala' svoje ovogodišnje vjenčanje jer su ona i zaručnik Alex Rodriguez morali ga odgoditi zbog globalne pandemije.

U svakom slučaju, Jenny from the block odabrala je zanimljiv kostim za Noć vještica, a riječ je o Madonninoj haljini koju je nosila u spotu za svoj veliki hit iz 80-ih 'Like a Virgin' s prepoznatljivim korzetom i remenom s natpisom 'Toy Boy'.

'Prelijepa!', 'Divna', 'Kraljica J. Lo', 'Najbolja', samo su se nizali komplimenti.

Alex Rodriguez je pak uskočio u kostim legendarnog rokera Brucea Springsteena, a njegov kolega, igrač The White Soxa Nick Silva postao je u Noći vještica reper Bad Bunny.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: GIO/SAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Alex Rodriguez, bivši igrač bejzbola prošle je godine zaprosio Jennifer nakon dvije godine veze. Glamurozno vjenčanje koje se trebalo dogoditi ovoga ljeta par je u travnju odlučio otkazati zbog globalne pandemije. Kako se pisalo, trebalo se održati u Italiji, a sin Max bi je trebao otpratiti do oltara.

To bi trebao biti četvrti brak slavne glumice i pjevačice koja iz braka s glazbenikom Marcom Anthonyjem ima dvoje djece: blizance Maxa i Emme.