UVIJEK ELEGANTNA

Danska princeza Mary ukrala pozornost u ženstvenoj haljini domaćeg dizajnera i s frizurom kakvu voli Kate Middleton

02.11.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Princeza Mary po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, uz dakako Kate Middleton s kojom je često uspoređuju

Dansku princezu Mary zbog svojih damskih modnih odabira nerijetko uspoređuju i s Kate Middleton, a u nekoliko su prigoda čak i nosile vrlo slične kreacije.

Da ove elegantne brinete imaju sličan modni ukus, princeza Mary je pokazala u nekoliko službenih događanja pa se tako mnogi sjećaju kad je nosila gotovo identičnu maksi suknju tartan uzorka poput vojvotkinje od Cambridgea. Danska princeza nosila je kreaciju Alexandera McQueena, a Kate Middleton suknju omiljene joj dizajnerice Emilije Wickstead.

Za dodjelu nagrada pod nazivom 'Crown Prince Couple's Awards 2020' (Kronprinsparrets Priser 2020), lijepa je princeza rođena u Australiji, bila zvijezda večeri u romantičnoj kreaciji od prozračnog šifona sa srebrnim detaljima koju potpisuje danski dizajner Søren Le Schmidt.

Efektnu je haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru upotpunila stiletticama Manola Blahnika i dojmljivim naušnicama (Aquamarine Chandelier).

  • +4
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Hanne Juul/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovaj stajling bez greške, princeza je zaokružila frizurom kakvu obožava i vojvotkinja od Cambridgea, kosom stiliziranom u blage valove i podignutom u polurep.

Decentan make up i malo nakita dobro su se uklopili u ovaj svečani look uvijek sjajno odjevene danske princeze.

Princ Frederik bio je vrlo elegantan u tamnoplavom odijelu.

Princeza Mary postala je danska princeza 2004. godine, kada se udala za princa Frederika, danskog prijestolonasljednika. Rođena Australka upoznala je svoga princa na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. godine, a tri godine kasnije zaljubljeni par se zaručio. Danas su ponosni roditelji četvero djece.