Isabella Cruise

Progovorila posvojena kći Toma Cruisea i Nicole Kidman: Problemi su je vukli prema dnu, a iz svega ju je izvukla scijentologija

26.03.2019 u 11:24

Bionic
Reading

I dok su mnoge slavne osobe pobjegle iz Scijentološke crkve glavom bez obzira, Tom Cruise i dalje im je vjerojatno najodaniji član, baš kao i njegova posvojena kći Isabella Cruise. Upravo je 26-godišnjakinja navela da joj je njezina vjera pomogla u životu u svakom pogledu

Jedan mail otkrio je sve. 26-godišnja Isabella Cruise, posvojena kći nekadašnjih supružnika Toma Cruisea i Nicole Kidman, odala je počast scijentologiji, rekavši kako je upravo zahvaljujući vjeri njezin život dobio smisao, nakon što su se 'popunile' nepoznanice i praznine.

Mail koji je napisala objavljen je na blogu The Underground Bunker, a u njemu Isabella tvrdi da su je problemi 'vukli prema dnu', prije negoli joj je scijentologija pomogla da nađe pravi put.

'Pokazalo se da je to bilo upravo ono što sam trebala. Istraživala sam, ispitivala samu sebe, ispravljala i shvatila da ni za što od toga nisam bila spremna. Vjera je ono što sam tražila, to je bio komadić koji je nedostajao da sve sjedne na svoje mjesto', napisala je Isabella, a sa suprugom Maxom Parkerom živi u Londonu te pomaže novim članovima Scijentološke crkve da se prilagode i oslobode negativnosti.

Holivudske zvijezde posvojile su Isabellu 1992. godine, a njezinog mlađeg brata Connora tri godine kasnije. Nakon razvoda Toma Cruisea i Nicole Kidman oboje su ostali uz oca i postali veliki zagovornici Scijentološke crkve. Upravo je svog oca Toma Cruisea, ali i tetu Cass Mapother, kao i neke druge članove crkve, imenovala kao osobe kojima je najviše zahvalna u rješavanju svih problema s kojima se suočila.

'Hvala ti, tata, na svemu. Cass, Tash, problemi bi me 'pojeli' da vi niste bili uz mene i pomogli mi u svemu', napisala je Isabella, koja s majkom Nicole Kidman i nije pretjerano bliska, a razlog njihovog udaljavanja krije se upravo u scijentologiji.

Isabella Cruise Izvor: Profimedia / Autor: N.N.