NEĆE BITI LAKO GLEDATI

Scene koje će šokirati kraljevsku obitelj: Nova sezona serije ‘Kruna’ prikazat će i borbu s bulimijom princeze Diane

15.09.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Milijuni gledatelja diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju novu sezonu Netflixove serije ‘Kruna’, a koja će nakon tri uspješne sezone prikazivati princa Charlesa i njegovu odabranicu, princezu Dianu. Sve bitke s kojima se princeza susretala bit će otvoreno prikazane, bez cenzure, što se sigurno neće svidjeti kraljevskoj obitelji

U novoj sezoni uspješne Netflixove serije ‘Kruna’, koja stiže u studenom na Netflix, mladu princezu Dianu, koja tek ulazi u britansku kraljevsku obitelj, a potom se susreće s prvim problemima koje donosi ta titula, igra 24-godišnja glumica Emma Corrin.

Osim što se prije nekoliko tjedana doznalo da će jedna cijela epizoda biti posvećena kraljevskom vjenčanju stoljeća, sada iz streaming servira dolaze ne tako bajne vijesti. Serija će zorno prikazati sve zdravstvene probleme princeze Diane, uključujući njezinu bitku s bulimijom.

Poremećaj u prehrani s kojim se princeza Diana nosila tijekom 80-ih mogao bi teško pasti brojnim gledateljima, a posebno njezinim sinovima, princu Harryju i Williamu, koji nastoje održati živima samo lijepe uspomene na svoju majku.

Vijest o scenariju Netflixove nagrađivane serije dolazi svega nekoliko dana nakon što se doznalo da su odbjegli princ Harry i njegova supruga Meghan Markle potpisali ugovor s istom kućom, vrijedan 150 milijuna dolara. U ugovoru stoji da će raditi na dokumentarcima, dokumentarnim serijama, igranim filmovima i programima za djecu.

Podsjetimo, svoje zdravstvene probleme Diana je dugo čuvala za sebe, tek je kasnije otkrila s čime se borila. Bulimija je uzela maha brzo nakon njezina vjenčanja s princem Charlesom, kada je podsvjesno znala da je u njihovu ljubav upletena i Camilla Parker Bowles. Sama princeza najbližim se prijateljima povjerila kada je vidjela da mora nešto poduzeti. Otkrila je da je povraćala po četiri puta na dan i to sve što bi pojela, a osim toga otvoreno je priznala da si je pokušala oduzeti život.

Ovakve scene zasigurno će potresti sve njezine bližnje, kao i kraljevsku obitelj.

  • +3
Emma Corrin na snimanju serije 'The Crown' Izvor: Profimedia / Autor: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia