PORUKA OHRABRENJA

Saša Zalepugin mora na operaciju, supruga zabrinuta

10.02.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Nekadašnji televizijski novinar, urednik i voditelj, 85-godišnji Saša Zalepugin danas će biti podvrgnut operaciji kuka, a njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin ne krije zabrinutost. Iako to rijetko radi, ovaj put nije odoljela poslati mu poruku ohrabrenja na Facebooku

'Ljubavi, sretno - budi hrabar kao uvijek kada je zatrebalo', napisala je Tihana svom suprugu Saši Zalepuginu (85) koji je danas hospitaliziran zbog operacije kuka. Tihana zbog Sašinih godina strepi kako će podnijeti operaciju, a osim toga, ovo je jedan od rijetkih trenutaka da su njih dvoje razdvojeni posljednjih 30 godina otkad su zajedno.

'Nadajmo se najboljem, Saša je borac i vjerujem da će sve biti dobro', rekla je Tihana za tportal.

Poruka ohrabrenja njezinih prijatelja bilo je više od stotinu. Tihana i Saša upoznali su se 1974. na  Hvaru, a počeli su se družiti puno kasnije, 1988. U početku je njihova ljubav bila tajna. Saša je još bio u braku, a ljubav je razotkrila jedna paparazzo fotografija.

'Nije skrivanje dugo trajalo. Saša je brzo obavio sve što je trebao. Ljubav je postala javna, a presudno je bilo ljetovanje na Ibizi u srpnju 1992., baš kad je i Sašin rođendan i gdje me zaprosio. Moj muž ne priča puno, ali zna puno toga reći u malo riječi', rekla je jednom Tihana zaključivši:

'Mi smo postali bračna veza u poznim godinama. Ušli smo u brak s dosta mudrosti i saznanja gdje su greške na prethodnim postajama.'