PLES POD ZVIJEzDAMA

Sanja Doležal se vratila staroj ljubavi: Zaplesala valcer s Nicolasom Quesnoitom

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hren Dejan

Pjevačica i voditeljica trenutno boravi u Novom Vinodolskom gdje ima obiteljsku kuću. Sada je ondje sudjelovala u događanju na kojeg je strašno ponosna. U Mitan marini u Novom Vinodolskom održan je događaj nazvan 'Ples pod zvijezdama', plesna večer za nautičare i turiste, a Sanja Doležal je svoje plesno umijeće ponovo pokazala s Nicolasom Quesnoitom

Nicolas Quesnoit i njegova plesna i životna partnerica Ksenija, te tri plesna para izvelii su kratak presjek standardnih i latino plesova. Bečki, engleski valcer, quickstep, samba, rumba i cha cha cha oduševili su publiku. Uz kratki tečaj osnovnih koraka, foxtrota i cha cha cha, publika se i sama okušala na plesnom podiju.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hren Dejan

Za glazbu se pobrinuo zagrebački sastav Yellow submarine, a program je vodila i zajedno s Nicolasom otvorila plešući bečki valcer, Sanja Doležal. Publika je bila oduševljeni, a mnogi od njih su nakon dugo godina ponovno zaplesali.

'Osam je godina prošlo od mog sudjelovanja u Plesu sa zvijezdama. MIslila sam da sam sve zaboravila, ali osnovni koraci se ipak pamte. Predivno je bilo prepustiti se sigurnim Nicolasovim rukama i pod zvijezdama zaplesati bečki valcer. Malo je mjesta na kojima moja generacija može zaplesati, zato sam sretna što sam imala prilike plesati uz more, pod zvijezdama, uz dobru glazbu i drage prijatelje', izjavila je Sanja Doležal. Nakon eventa joj je želja da na jadranske terase vrati trend živih svirki kakav je vladao prije 30 godina.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dejan Hren

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!