uživa u životu

Sanja Doležal se javila s novog putovanja, a fanovi joj poručili: 'Ne vraćaj se bez ajvara'

10.04.2024 u 11:08

Bionic
Reading

Pjevačica, voditeljica i u novije vrijeme glumica, povremeno sa svojim pratiteljima komunicira putem društvenih mreža, a ponekad ondje obilježi i pokoji važan trenutak iz svog života. Ovaj put se na Instagramu javila s posebne destinacije

'Stigli smo u prekrasno Skoplje', otkrila je Sanja Doležal na Instagram storyju čim je stigla na svoje novo odredište, a objasnila je i razlog svog posjeta Makedoniji.

Ondje je stigla sa svojim bendom i ton majstorom kako bi održali još jedan od svojih nezaboravnih nastupa i obilježili 55. obljetnicu Novih fosila.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Da joj itekako godi boravak u glavnom gradu Sjeverne Makedonije pokazala je i fotografijom koju je opisala sa 'šareno i veselo'. Na njoj pozira s osmjehom od uha do uha u dugoj, lepršavoj haljini, a prijatelji i fanovi joj pokazuju naklonost kroz komentare. Jedna od pratiteljica se našalila: 'Ne vraćaj se bez ajvara'.

Sanje je nedavno za tportal pričala o velikoj obljetnici benda i rekla da je presretna što joj je 'život dao šansu da je, toliki niz godina dio prelijepe priče'. Inače, velikim zagrebačkim koncertom u studenom, oprostit će se od publike. Imamo dosta godina i vrijeme je', rekla nam je.

kao da ne stari

S razlogom je 'vječna djevojčica': Pogledajte kako se Sanja Doležal mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju