prigodna čestitka

Okružena cvijećem: Sanja Doležal čestitala Uskrs iz jedne od najljepših lokacija u Hrvatskoj

31.03.2024 u 21:17

Bionic
Reading

Sanja Doležal pozirala je u jednom od najpopularnijih proljetnih modnih komada, traper jakni, te mladenački sunčanim naočalama

Sanja Doležal jedna je od najomiljenijih domaćih pjevačica i voditeljica pa nimalo ne čudi što svaka njena objava na društvenim mrežama prikupi mnoštvo 'lajkova' i komentara. Tako je bilo i s njenom uskršnjom čestitkom, praćenom prigodnom fotografijom.

'Sretan Uskrs dragi prijatelji', napisala je Sanja u svojoj čestitci, a uz nju je priložila fotografiju na kojoj pozira u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Riječ je o jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj - predivno uređenom parku u samom centru metropole u kojem možete uživati u pitoresknim šetnicama, romantičnim mostovima iznad malih jezera te, dakako, mnogobrojnim vrstama bilja i šarolikog cvijeća.

Zvijezda 'Novih fosila' pozirala je kraj raskošnih crvenih tulipana, pravog simbola proljeća i Uskrsa, noseći traper košulju i sunčane naočale na glavi.

Sanja će uskoro s popularnom grupom održati turneju povodom 55. obljetnice od osnutka, s veličanstvenom završnicom u zagrebačkoj Areni.

'Želimo da na koncert dođu tri generacije, bake, djedovi, unuci... Uvijek su na naše koncerte dolazile obitelji, pa neka tako bude i sada u Areni. Imamo i mladu publiku, klinci znaju pjesme, a ovo će biti prilika da ih čuju uživo', rekla je u nedavnom intervjuu za tportal.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Goran Čižmešija