veteranka talk showa

Sanja Doležal: 'Mnogo je snova, želja i ideja. Sva je sreća da sam još jako mlada'

24.02.2023 u 19:54

Bionic
Reading

Osim uspješne glazbene, omiljena pjevačica svih generacija ostvarila je jednako uspješnu televizijsku karijeru. Mnogi se sjećaju da je vodila jutarnji program na HRT-u te talk show 'Sanja' na RTL-u. Dvadesetak godina kasnije ponovo radi televizijski format koji ju je proslavio

Od ovog petka emitira se novi format u sklopu IN magazina na Novoj TV, a Sanji Doležal dobro poznata forma talk showa. Presretna je i uzbuđena zbog mnjezine rubrike 'Iskreno sa Sanjom'.

U goste će zvati i poznate i nepoznate ljude, te razgovarati o životnim temama koje zanimaju mnoge. 'Kuhanje je IN' koje je do sada radila ostaje kao sastavni dio In Magazina. Uveli su i neka pojačanja, novo lice, tako da će biti raznoliko, najavila je Sanja.

  • +4
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Uz televizijske angažmane i dalje nastupa sa Zecom i Marinkom, a proslavila se i na kazališnim daskama u hvaljenim mjuziklima. Kaže da voli sve što radi, - koncerte, predstave i žene s kojima glumi. Istaknula je da nije umorna, 'jer tempo nije tako žestok kao nekad'. Na pitanje postoji li još nešto u čemu se nije okušala, a da bi to voljela odgovorila je kroz smijeh. 'Mnogo je snova, želja i ideja.... Sva je sreća da sam još jako mlada', poručila je za Večernji list.